Skip to main content

Onderteken de petitie!

Geachte heer Vonhof,

 

Zoals u weet staan veel werkgevers te springen om goede mensen. Toch wordt een grote groep werknemers structureel over het hoofd gezien: wist u dat slechts 29% van de beroepsbevolking met een visuele beperking een betaalde baan heeft?

 

Die 29% doet het meer dan goed in functies als HRM-adviseur, callcenter- of helpdeskmedewerker, maatschappelijk werker of ICT-medewerker. Ook in beleidsfuncties op ministeries of als burgemeester redden zij zich prima.

 

Waarom is die andere 71% nog niet in het vizier van MKB Nederland? Met hun bijdrage kunnen we de druk op ons sociale stelsel verminderen en het levensgeluk van duizenden gemotiveerde Nederlanders vergroten. Dat klinkt toch als een win-win situatie?

 

En daarom vragen wij u om een dringend beroep te doen op uw leden van MKB-Nederland: geef mensen met een visuele beperking een kans! Wij willen werken!

 

Onze partners Bartiméus, Visio, en Oogvereniging staan klaar om te bemiddelen tussen werkgevers en werknemers en zo nodig te ondersteunen bij het passend maken van een werkplek. Samen kunnen we de arbeidsdeelname verhogen en de uitval van mensen met een visuele beperking verlagen.

 

Kunnen we op u rekenen? Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groet,

Onderteken deze petitie en deel
hem met zoveel mogelijk
mensen!

Ik ben
Naam
Contactgegevens

Bij het achterlaten van uw gegevens zal Bartiméus Fonds contact op nemen om meer te vertellen over hun werk. Zij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Deel deze petitie

facebook

instagram

linkedin